Om

RättviksTräffen

Sveriges mysigaste VolvoTräff i hjärtat av Dalarna

Det hela började med att Mange och Hoben satt och spånade om en samman-komst för volvoentuiaster i Rättvik sommaren 2006, sagt och gjort så drog vi ihop ett gäng, nåja, vi blev 3 st tappra själar som träffades en Lördag kväll vid Vikarbyns båthamn och fotade lite samt grillade korv.

2006 snurrade på i rask takt och under våren 2007 så satt jag och Hoben och snackade än en gång om vi inte skulle få till en träff för Volvoentuiaster i Rättvik då vi tyckte att alla dom större träffarna låg för långt söderut, men det fanns ingenting för oss som bor norr om dalälven och norrut i Sverige.

 

En kväll var jag och Hoben ute och åkte då vi träffade på Kenta och hans sambo Ulrika och vi gav förslaget om dom inte skulle hänga på ner till Svenska85x70klubbens träff i Arboga, sagt och gjort, vi träffades 6 st bilar och drog iväg till Arboga, under resans gång så snackade vi om möjligheterna att dra igång en träff i Rättvik och alla tände på idén.

Så under ca 2-3 veckor arrangerade vi Rättviksträffen 2007. Träffen vart så lyckad att vi i "Gänget" bestämde att detta skulle bli en årligen återkommande träff för alla Volvoentuiaster.

 

Träffen pågick fram t o m 2011 då vi firade 5-års jubileum men 2012 fick vi beskedet att fastigheten på platsen som vi hade haft under åren skulle rivas och med risk för att stå med en träff på en rivningsplats kändes inte som ett alternativ.

 

Träffen lades på is under 3 år men vi kan nu glädja alla att RättviksTräffen 2015 nu är ett faktum och vi är mycket glada för detta.

Länkar

 

Här nedan lägger vi upp länkar som kan vara nyttiga i samband med eran vistelse hos oss.

 

 

 

 

rattvikstraffen.se Copyright © 2014 • Webmaster • Magnus Sjönnebring